objavljeno 24.10.2016. 18:31:00
POZIV

Novi glazbeni gost u Pivani

Nakon nezaboravnog otvorenja nove sezone, Next stop Pivana nastavlja žariti kultnom pivnicom Zagrebačke pivovare – u srijedu 26. listopada od 20 sati kućni bend Ante Gele ponovo otkriva vrhunskog glazbenog gosta

Koga će Gelo ugostiti ove srijede?
Koga će Gelo ugostiti ove srijede? (Arhiva)

Glazbeno minglanje uz bend Ante Gele i pjevače Alena Đurasa i Manuele Svorcan nastavlja se i ove srijede, 26. listopada od 20 sati.

Nakon odlične Vanne koja je svojim vrhunskim vokalom užarila atmosferu u Pivani na otvorenju nove sezone glazbenog projekta Next stop Pivana, svi ljubitelji dobre svirke imaju još jednu priliku za odličan provod u Pivani uz još jednog glazbenog gosta iznenađenja.

Što će posjetitelje sve očekivati u Pivani ove srijede, objasnio je Ante Gelo, glazbeni producent projekta: „Oduševljen sam reakcijom publike na naš prošli nastup. Vanna nas je nas zaista vrhunski uvela u novu sezonu koncerata srijedom u Pivani. Osim što i ove srijede možete očekivati dobru zabavu i vrhunsku glazbu, mi nastavljamo činiti i dobro djelo tako da će gost iznenađenja i ovaj put svojevoljno uplatiti novac u fond Hrvatske glazbene mladeži za školovanje studenata glazbe. Ako vas zanima tko će žarit i palit Pivanom ove srijede, najbolje je da dođete i iznenadite se sami."

Zato svi ljubitelji vrhunskog glazbenog provoda neka rezerviraju svoje mjesto u Pivani u srijedu, 26. listopada s početkom u 20 sati. 

24.10.2016. 18:31:00
http://m.metro-portal.hr/novi-glazbeni-gost-u-pivani/100968/