objavljeno 11.10.2019. 14:29:00
FORA

Novi Ful Kul Buvljak u subotu 19. 10. u zagrebačkom Boogaloo Clubu

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)

Nakon vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, jedanog od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire na otvorenju nove sezone 2019.2020. koji se održao 14. rujna, novi Ful Kul Buvljak se sprema za 19. listopada, naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani Boogaloo Cluba, a u slučaju lošeg vremena seli u veliku I malu dvoranu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,... a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže 19. listopada na platou I maloj dvorani Boogaloo Cluba.

11.10.2019. 14:29:00
http://m.metro-portal.hr/novi-ful-kul-buvljak-u-subotu-19-10-u-zagrebackom-boogaloo-clubu/121224/