objavljeno 24.01.2008. 22:08:28

Novi film o Jamesu Bondu zove se ‘Quantum of Solace’

Otkriven naziv dvadeset i drugog filma o avanturama popularnog tajnog agenta

Ekipa filma ‘Quantum of Solace’ na okupu
Ekipa filma ‘Quantum of Solace’ na okupu (AFP)

Novi film o Jamesu Bondu zvat će se ‘Quantum of Solace’, odlučili su i potvrdili producenti dvadeset i drugog nastavka serijala o najpoznatijem filmskom tajnom agentu, prenose britanski mediji.

Snimanje u Pinewoodu

Naslov je preuzet iz jedne od zbirki kratkih priča Iana Fleminga o agentu 007 koje je autor napisao još 1960. Producent Michael G. Wilson obećao je ‘dvostruko više akcije’ nego u Casino Royalu, u kojemu je glumac Daniel Craig imao svoj debi u ulozi britanskog špijuna. Snimanje filma počelo je u studenome u britanskim filmskim studijima Pinewood.

Lijepa Ukrajinka Olga KurylenkoGlavnom glumcu Danielu Craigu, odnosno Jamesu Bondu, u ovom će nastavku glavom zavrtjeti nova filmska partnerica, lijepa Ukrajinka Olga Kurylenko.
Ime filma otkrio je pruducent Michael G. Wilson.

Nagađanja

Craigu, odnosno Bondu, u ovom će nastavku glavom zavrtjeti nova filmska partnerica Olga Kurylenko. Nagađanja oko naziva novog filma među obožavateljima su porasla nakon što su zamijetili da je studio Sony kupio domenu ‘quantumofsolace.com’. Producent filma Michael G. Wilson otkrio je kako je odluka o nazivu ‘pala’ prije samo nekoliko dana. 

Piše: HINA
24.01.2008. 22:08:28
http://m.metro-portal.hr/novi-film-o-jamesu-bondu-zove-se-quantum-of-solace/1554/