objavljeno 01.09.2020. 13:00:00
AKCIJA

Nove sjajne tarife - po starom

I nakon ljetnih praznika nastavite s neograničenom komunikacijom uz novu ponudu Tele2 - najpovoljnija neograničena tarifa i izvrsni uređaji za samo 1 kunu idealni su za početak školske godine ili povratak radnim obvezama

Neograničena!
Neograničena! (Arhiva)

Nakon ljetne stanke, došlo je vrijeme za povratak školskim, studentskim ili radnim obvezama. Početak školske godine donosi i ponovno prolaženje onih „slatkih" muka i nabave školskih potrepština, dok će roditelji prvašića doživjeti novi važan trenutak u životu svoje djece. Uza sve to, pandemija COVID-a 19 ove godine otvara prostor za još više briga.

Jedno je ipak sigurno: neograničena komunikacija uz pomoć tehnologije i dalje će ostati prioritet mnogim roditeljima i učenicima, kao i tvrtkama. Neograničen internet te pozivi i poruke pokazali su svoju moć i važnost u burnom proljeću, a jesen će posve sigurno potvrditi da je i dalje važnije nego ikada ostati u kontaktu, ali pri tome i uštedjeti.

Tele2 je zato za ovo razdoblje pripremio bogatu ponudu. Uz tarifu RASPALI i podatkovni paket BEZBROJ GB za neograničeni internet, pozive i poruke za samo 169 kuna mjesečno korisnici mogu odabrati i vrhunske uređaje za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate.

Tako se u ponudi nalaze popularni pametni telefoni Samsung Galaxy A41 i Xiaomi Redmi Note 9 Pro te dva nova uređaja, prijenosno računalo Lenovo IdeaPad 3 i pametni dječji sat MyKi. Primjerice, Lenovo IdeaPad 3 idealan je odabir za sve one koji traže lagan, a izdržljiv uređaj jer teži manje od 2 kg i idealan je za torbu ili ruksak, a snažna baterija traje i do šest sati. S druge strane, pametni dječji sat MyKi idealan je za one najmlađe, a posebno prvašiće i njihove roditelje koji još nisu spremni svojem mališanu nabaviti mobitel. Uz GPS lokator, ima i previđeni utor za SIM karticu pa će biti idealan za razmjenu SMS poruka i razgovore.

Specifikacije uređaja pokazuju da Tele2 razumije važnost moderne tehnologije za stalni kontakt s najmilijima, ali i radne i obrazovne obveze. Tako će povratak u školu i na posao zasigurno biti ugodniji uz takve „partnere" te neograničen internet, pozive i poruke zahvaljujući najpovoljnijoj neograničenoj tarifi na tržištu koja će svima dodatno pružiti bezbrižnu komunikaciju. 

01.09.2020. 13:00:00
http://m.metro-portal.hr/nove-sjajne-tarife-po-starom/127219/