objavljeno 22.05.2019. 08:01:00
PRIPAZITE :)

Norijada - privremena regulacija prometa

Kakav je program pripremljen za maturante, tko će ih zabavljati i kojim će se putem kretati kolona maturanata od Trga bana Jelačića do Bundeka

Evo trase kretanja maturanata prema Bundeku
Evo trase kretanja maturanata prema Bundeku (Arhiva)

Norijada iliti proslava Dana maturanata je danas... što znači da se u određeno doba neće biti jednostavno kretati gradom, što zbog brašna i vode, što zbog zatvorenih prometnica.

Grad Zagreb je na svojim stranicama izvijestio o tome kakav je program pripremljen za maturante, tko će ih zabavljati i kojim će se putem kretati kolona maturanata od Trga bana Jelačića do Bundeka.

Okupljanje maturanata, kojih se očekuje oko 8000, počinje oko 10 sati na Trgu bana Josipa Jelačića uz glazbeni program koji će izvesti Lea Milea i DJ Turk & Jocker, uz pratnju Jakše Jordesa na saksofonu, te animatora Marka Petra Oreškovića.

Oko 12 sati povorka kreće prema Bundeku, gdje se očekuje oko 13.30 sati. Maturante će zabavljati Phillip J & Monks, Domagoj Ivanković (Sax), Kings band live, DJ Turk, INDIRA FORZA! i DJ Manick

Povorka će se kretati trasom: Praška - Trg N. Š. Zrinskog - Strossmayerov trg - Tomislavov trg - Mihanovićeva - Miramarska - Ulica grada Vukovara - Hrvatske bratske zajednice (most Slobode) - Damira Tomljanovića Gavrana - Bundek. Povorku će pratiti zdravstvena ekipa, prometna policija i zaštitari u svrhu osiguranja sudionika.

Cijelo vrijeme održavanja programa u parku Bundek će dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa, koji završava u 21 sat, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima ZET će osigurati pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

22.05.2019. 08:01:00
http://m.metro-portal.hr/norijada-privremena-regulacija-prometa/118592/