objavljeno 03.09.2018. 14:22:00
SAZNAJEMO

NIVEA Hyaluron CELLular Filler linija – odabir Monice Bellucci!

NIVEA, vodeća marka u njezi kože u svijetu predstavlja Monicu Bellucci kao novu ambasadoricu inovativne anti-age NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije za njegu lica

Monica Belluci odabrala je Niveu
Monica Belluci odabrala je Niveu (Nivea)

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a inspirira žene da mladost proizlazi iz nas samih.

„NIVEA je oduvijek bila dio mog života, a odabrali su je moji članovi obitelji - tako je NIVEA čak i danas važan sastavni dio moje rutine uljepšavanja. ", kaže Monica Bellucci i nastavlja: „Iznimno sam ponosna što mogu biti dijelom ovog genijalnog projekta, jer kampanja ohrabruje žene da se osjećaju mladima - jer je ono iznutra upravo ono što nas čini lijepima izvana."

Vrijeme nam s godinama postaje dragocjeno, iako se iznutra osjećamo ugodnije u vlastitoj koži. Izazovi s kojima se svakodnevno susrećemo tjeraju nas da budemo fokusirane, aktivne i planiramo unaprijed što se odražava na našoj vanjštini.

Pri tome je ponekad iscrpljujuća organizacija da bi uskladile posao koji želimo i obitelj koju volimo. U gusti dnevni raspored uz to želimo ubaciti i aktivnosti kojima punimo baterije da bi nam dani bili lakši. Neke od nas ne mogu bez sporta, druge pak bez odlaska na večeru, u kino ili kazalište s prijateljicama. No, svima nam je zajedničko jedno - želimo da naša lica izgledaju njegovano, čvrsto i bez bora!

Prirodno lijepa Monica Bellucci povezuje unutarnju ljepotu s novom NIVEA Hyaluron CELLular Filler linijom koja potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a borama popunjenim. Znanstvena istraživanja pokazala su kako hijaluronska kiselina koja je jedan od sastavnih elemenata naše kože ima zadatak da na sebe veže i zadržava vodu. Time poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Rezultat je koža mladenačkog izgleda, čvrstog tonusa i prirodnog sjaja!

Zahvaljujući inovativnoj formuli NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman sadrži čak 5 puta više hijaluronske kiseline, što ga čini proizvodom s najvišom koncentracijom hijalurona od svih NIVEA proizvoda za njegu lica. Intenzivni tretman moćan je saveznik u održavanju mladenačkog izgleda lica koji će pomoći stanicama vaše kože da se ponovno aktiviraju. Pokretanjem stanične aktivnosti koža postaje hidratizirana i dubinski njegovana. Tako su godine samo broj kada se mladost oduvijek nalazi u vašoj koži.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman intenzivno hidratizira kožu potičući aktivnost u stanicama koje stvaraju vlastitu hijaluronsku kiselinu i na taj način popunjavaju bore.

Ove ampule mladosti nanose se ujutro i navečer prije kreme iz NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije kako bi poboljšali njen učinak. 14-dnevni tretman preporučuje se ponoviti kroz jedan do dva mjeseca za dubinsku hidrataciju, smanjenje sitnih bora i čvrstoću vaše kože.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman, 2 x ampula x 5 ml Preporučena maloprodajna cijena 89,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

IG NIVEA Hrvatska https://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr

03.09.2018. 14:22:00
http://m.metro-portal.hr/nivea-hyaluron-cellular-filler-linija-odabir-monice-bellucci/114131/