objavljeno 15.09.2009. 19:19:52
let's talk about sex

Nisam prostitutka već seksualna terapeutkinja!

Mari Simone kroz krevet je prošlo više od 1.000 muškaraca, supruga i momaka drugih žena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Mare Simone posvetila je život pomaganju muškarcima, ženama i parovima kako bi riješili probleme u spavaćim sobama. Kao kvalificirana terapeutkinja, Mare je svojim umijećem poučila više od 10 tisuća klijenata tijekom protekle 23 godine.

Smatra da ništa nije nezakonito u činjenici da je, kako priznaje, spavala s 1.500 muškaraca.

"Za život zarađujem spavajući s tuđim muškarcima. Međutim, ja nisam prostitutka, nego seksualni nadomjestak. To je u granicama legalnog jer to radim zbog terapije i iscijeljivanja", objašnjava Mare.  Terapeutkinja kaže da joj ljudi plaćaju kako bi riješila njihove seksualne probleme te im pomogla svojim savjetima.

"Pomažem im da promjene i poboljšaju svoj seksualni život. Na taj način pomažem i njihovim partnericama", pojasnila je. Mare voli svoj posao jer je, kako kaže, zanimljiv i ispunjavajući. "Kada vidim kako moji klijenti odlaze zadovoljni od mene i puni samopouzdanja, osjećam se divno."

54-godišnja Mare nije udana i živi u zapadnom dijelu Londona. Dnevno održava oko pet seansi, a dolaze joj muškarci svih dobi. "Muškarci koji me posjećuju različitih su godina, oblika, veličina i profesija. Dolaze nakon što im to preporuči seksualni terapeut ili netko od prijatelja. Svi oni dolaze jer žele bolji seksualni život i očekuju moju pomoć", hvali se seksualna iscjeliteljica.

15.09.2009. 19:19:52
http://m.metro-portal.hr/nisam-prostitutka-vec-seksualna-terapeutkinja/22145/