objavljeno 14.05.2008. 22:31:41

Nina Morić i Vanja Rupena na HRF-u

Dvije su manekenke prihvatile voditeljski angažman na festivalu

Vanja Rupena i Nina Morić
Vanja Rupena i Nina Morić

Vanja Rupena i Nina Morić ipak su prihvatile ponudu za vođenje Hrvatskog radijskog festivala, prenosi Index.hr. Organizatori festivala potvrdili su kako će  dvije manekenke sa stalnim boravkom u Italiji uskoro doći u Hrvatsku i prihvatiti se ‘radijskog’ voditeljskog mikrofona.

Čista računicaNina Morić se nije pretjerano proslavila svojim voditeljskim sposobnostima. Organizatori očito misle kako će njezin dolazak pobuditi veliku pažnju hrvatskih medija, čime bi trebao profitirati i festival.  

Iako se gledatelji vjerojatno dobro sjećaju voditeljskog debakla Nine Morić u Dubrovniku, kad se poprilično loše služila hrvatskim jezikom, to očito nije presudilo da je se ponovno angažira kao voditeljicu. Osim toga, kuloarima kruži priča kako će Nina, vrlo svjesna interesa hrvatskih medija, svaku izjavu dobro naplatiti.

Kada je prošle godine gostovala u splitskom hotelu Le Meridien Lav izazvala je golemo zanimanje fotografa, a isto se očekuje i ove godine.

Njezina kolegica i suvoditeljica Vanja Rupena pažnju talijanske javnosti plijeni svojim poluobnaženim točkama u zabavnim emisijama. 

- Svi kažu da me kamera voli. Za sebe mislim da sam zabavna osoba, a tako me i drugi doživljavaju. Eto, ako se ikad okušam u glumi, voljela bih da to bude u komediji - izjavila je Rupena i istaknula kako je otvorena za ponude.

No, dok Vanja medijski prostor dobiva zahvaljujući svom angažmanu u zabavnim talijanskim showovima, Nina Morić bez problema pronalazi put do naslovnih stranica, no ne toliko zbog poslovnih uspjeha koliko zbog ‘poduzetničkih’ sposobnosti njezina supruga Fabrizija Corone.

Sumnje u iznude, ucjene, dilanje droge i ljubavne prijevare samo su neke od pričica o kojima svakodnevno pišu talijanski mediji koji, usput rečeno, nisu povjerovali u priču o njihovom razvodu.  Inače, i Fabrizio je navodno od nekih hrvatskih medija tražio novac za izjavu, no znatno manji iznos od njegove supruge.

Budu li naši mediji tražili intervjue ili izjave od poznatog para, morat će biti spremni na izdvajanje popriličnog iznosa. (METRO) 

14.05.2008. 22:31:41
http://m.metro-portal.hr/nina-moric-i-vanja-rupena-na-hrf-u/7209/