objavljeno 06.06.2012. 11:35:01
TRANSFER

Niko Kranjčar potpisao za kijevski Dinamo

Prema pisanju britanskog tiska Spursi su za Kranjčara tražili 10 milijuna eura, dok Ukrajinci navode kako se radi o iznosu od osam milijuna eura

Fotografija vijesti

Kako se i najavljivalo, hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar napušta momčad Tottenama i karijeru nastavlja u kijevskom Dinamu, prenosi Hina.

Za njegove usluge bili su zainteresirani i ruski prvoligaši CSKA i Lokomotiv, no Niko se odlučio za Dinamo u čijim redovima će igrati sa suigračem iz reprezentacije Ognjenom Vukojevićem.

"Sve je riješeno. Klubovi su se dogovorili i ostale su samo sitnice. Sve ostavljam u rukama agenta kako bi se maksimalno posvetio pripremama za europsko prvenstvo," potvrdio je Kranjčar.

Hrvatski veznjak, koji je nosio dres Spursa od 2009. godine, ne smatra kako je odlazak u Ukrajinu korak unazad u karijeri.

"Nogomet na Istoku je u velikoj ekspanziji. Sve više klubova iz istočne Europe bilježi dobre rezultate u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Situacije se u posljednjih deset godina bitno promijenila," smatra Niko.

Prema pisanju britanskog tiska Spursi su za Kranjčara tražili 10 milijuna eura, dok Ukrajinci navode kako se radi o iznosu od osam milijuna eura.

Kranjčar je u Tottenham stigao 2009. iz Hajduka i za klub s White Hart Lanea je upisao 49 ligaških nastupa i zabio 9 golova. Protekle sezone nije se previše naigrao, odigrao je svega devet utakmica.

06.06.2012. 11:35:01
http://m.metro-portal.hr/niko-kranjcar-potpisao-za-kijevski-dinamo/71700/