objavljeno 13.04.2012. 21:39:21
POMUTNJA BILIĆEVIH PLANOVA?

Niko Kranjčar na treningu ozlijedio koljeno

Pregledom je utvrđeno kako se radi o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta desnog koljena, no liječnici smatraju da će Niko Kranjčar biti spreman za EURO

Fotografija vijesti

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar ovoga je tjedna za vrijeme treninga zadobio ozljedu koljena desne noge, ali bi trebao biti spreman za nastup na EURU u Poljskoj i Ukrajini, objavio je u petak Hrvatski nogometni savez (HNS), javlja Hina.

Pregledom je utvrđeno kako se radi o djelomičnom napuknuću kolateralnog ligamenta desnog koljena.

"Čuo sam se s Nikom i liječnikom Tottenhama, dr. Dieselom i imamo kompletan uvid u situaciju. Trenutačno smo u fazi dogovora oko programa Kranjčarove rehabilitacije koja bi se nakon jednog tjedna u Londonu trebala nastaviti u Zagrebu i po svim procjenama bi Niko trebao biti potpuno spreman za igru do početka priprema naše vrste za EURO", rekao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić.

"Niko je jedan od naših najvažnijih igrača i spreman sam ga čekati do posljednjeg dana. Optimist sam, prema liječničkim prognozama njegov je oporavak neupitan. Poznavajući ga, i na osnovu dosadašnjih sličnih iskustava kad je oporavak od ozljeda u pitanju, vjerujem da će i ovoga puta biti brži od očekivanoga", izjavio je izbornik Slaven Bilić.

13.04.2012. 21:39:21
http://m.metro-portal.hr/niko-kranjcar-na-treningu-ozlijedio-koljeno/70029/