objavljeno 05.01.2017. 12:01:00
SAZNAJEMO

Neven za zimsku njegu i zaštitu ruku

Neven je poznat po svom ljekovitom djelovanju i osim što hidratizira kožu, čini ju mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože te ima antioksidativno djelovanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Olival)

Dio tijela koji je uz lice najviše izložen vremenskim uvjetima su svakako ruke. Stoga su ruke neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvijete kao što su hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u unutarnjim zagrijanim prostorima.

Olival hidratantne kreme za ruke sa nevenom dubinski njeguje kožu, štiti ju i hrani, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju koje jačaju i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu u ponudi su je koncentrat za ruke s ekstraktom nevena.

S obzirom da je neven je poznat po svom ljekovitom djelovanju i osim što hidratizira kožu, čini ju mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože te ima antioksidativno djelovanje, ističe se kao idealan izbor za zimsku njegu.

Hidratantna krema za ruke sa ekstraktom nevena hrani kožu i izvrsna je za dnevnu njegu, brzo se upija i hidratizira suhu kožu . Ekstrakt nevena sadržan u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Sadržani vitamin E je snažan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica.

Za intenzivniju njegu u ponudi je i Koncentrat za ruke s nevenom koji djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Osim za zimsku njegu, ovaj koncentrat za ruke i nokte idealan je za noćnu njegu.

www.olival.hr

Koncentrat za ruke i nokte s nevenom - 21,90 kn

Hidratantna kema za ruke s nevenom - 14,90 kn

Olival kreme za ruke možete kupiti u dm-drogerie markt, Bipa, Kozmo, Konzum, Interspar, Nama, KTC, Tommy i u odabranim ljekarnama.

05.01.2017. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/neven-za-zimsku-njegu-i-zastitu-ruku/102322/