objavljeno 06.06.2009. 01:10:34
vic dana

Neprocjenjivo!

Tomislav se budi sa žestokom glavoboljom poslije Božićne zabave u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije, ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Čak se i ne sjeća kako je stigao kući sa zabave.

Razmišljao je što je mogao učiniti prethodne noći u stanju u kojem se nalazio. Morao je natjerati sebe da otvori oči i prvu stvar koju je vidio je nekoliko aspirina pokraj čaše vode na stolčiću. A pokraj njih crvena ruža!

Tomislav ustaje i vidi svoju odjeću ispred sebe, čistu i ispeglanu. Pogleda po sobi i vidi savršen red. Takav je bio i ostatak kuće. Uzima aspirin i prepadne se kad u ogledalu u kupaonicu ugleda veliku modricu ispod svog oka. Međutim, primjećuje i poruku u kutu ogledala napisanu crvenim ružom i otisak usana njegove žene na ogledalu.

"Dušo, doručak je u  pećnici, izašla sam ranije kupiti namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu večeru. Volim te, dragi!"

Posrčući po kuhinji provjerava je li doručak spremljen, kad tamo je, s toplom kavom i jutarnjim novinama. Njegov sinčić doručkuje za stolom.

Tomislav pita: "Sine, što se dogodilo sinoć?"

Sin odgovara: "Pa vratio si se kući 3 sata poslije ponoći, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, poslije si povraćao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata."

Zbunjen pita sina: "Kako to da je sve u najboljem redu; ruža, doručak...?"

"A, to! Pa mama te je odvukla uspavaću sobu i kad te pokušala skinuti, ti si povikao: "Pusti me kurvetino, ja sam oženjen!"

Polomljen stol --- 2000 kn
Topli doručak --- 25kn
Dva aspirina --- 5kn
Reći pravu stvar u pravo vrijeme --- NEPROCJENJIVO!!!

06.06.2009. 01:10:34
http://m.metro-portal.hr/neprocjenjivo/18629/