objavljeno 13.05.2008. 23:17:53

‘Nemam dečka, boje me se’

Glumica Christina Ricci, zvijezda filma ‘Speed Racer’

Fotografija vijesti

Christina Ricci ne treba muškarca kako bi bila sretna. Zvijezda novog filma braće Wachowski ‘Speed Racer’ nema ni dečka. Oni je se, povjerava, boje.

- Neovisna sam, napredna i imam poprilično sirov smisao za humor - izjavila je Christina za Metro Express. - Dakle, ne želim imati posla s plašljivcima i nesigurnim tipovima. Sviđaju mi se dečki koji vole moderne djevojke. Nisam guska i ponosna sam na to.

Christina je postala slavna sa samo jedanaest godina, kada se pojavila kao članica poznate obitelji Adams u istoimenom filmu.

Pripada generaciji mladih glumica kao što su Kirsten Dunst i Scarlett Johansson koje se kao dječje filmske zvijezde nisu ugasle, nego su nastavile svoju karijeru. Nakon nekoliko godina pauze, Christinina karijera je ponovno dobila na uzletu. Njezin novi film ‘Speed Racer’ prvi je visokobudžetni film u posljednjih nekoliko godina.

- Stvarno je dobro što sam dobila priliku za ulogu žestoke djevojke i to pored Emilea Hirscha, Susan Sarandon i Johna Goodmana. Čim sam pročitala scenarij, znala sam da želim ulogu djevojke koja svakog tipa može prebiti s nekoliko kung-fu udaraca. Osim toga, trenirala sam kung-fu nekoliko mjeseci, pa me ne pokušavajte presresti u nekoj mračnoj uličici. Ni ne znate što će vas snaći, kaže uz smijeh.

Piše: Piše: Monika Agorelius, Metro Švedska
13.05.2008. 23:17:53
http://m.metro-portal.hr/nemam-decka-boje-me-se/7147/