objavljeno 10.01.2019. 13:31:00
NAJAVE

Natali Dizdar priprema intimni koncert u Vintage Industrialu za Valentinovo

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj opus ljubavnih balada, ovaj put nešto malo intimnije

Natali Dizdar za Dan zaljubljenih
Natali Dizdar za Dan zaljubljenih (Vintage Industrial)

Nakon odlične koncertne 2018. godine, a zbog interesa fanova za novim koncertom, Natali Dizdar vraća se u Zagreb na svoje prvo koncertno Valentinovo u intimnijoj atmosferi Vintage Industriala. Vidimo se na Dan zaljubljenih - 14. veljače.

Karte: 80/100kn - USKORO U PRODAJI

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj opus ljubavnih balada, ovaj put nešto malo intimnije, u proširenom sastavu svog benda, povodom Valentinova u VIB-u.

Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: 'Ne daj, 'Zamijenit ću te gorim', 'Grijeh', 'Stranac', 'Stop', 'Nećeš me, zar ne', i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Povedi svoju bolju polovicu ili ju dođi pronaći na Valentinovo s Natali 14. veljače u Vintage Industrialu.

10.01.2019. 13:31:00
http://m.metro-portal.hr/natali-dizdar-priprema-intimni-koncert-u-vintage-industrialu-za-valentinovo/116338/