objavljeno 20.04.2014. 23:01:00
MA DA?!

Najvlažniji muški snovi o seksu

Muškarci stvarno žele da partnerica doživi orgazam, toliko da ih to muči više nego njihovo orgazam

Što sve muškarci žele u krevetu
Što sve muškarci žele u krevetu (Arhiva)

Muškarcima je seks vrlo često na pameti, naravno ni blizu onoliko koliko se priča, a u tim trenucima obično dominiraju snovi. Jedan od češćih snova o igricama u krevetu je prilično dostižan - spori seks.

Naime, nerijetko se muškarci žale da seks ne traje dovoljno dugo jer zapravo obožavaju predigru, pa malo akcije, pa malo odmora, pa malo akcije ... Znači, brzi orgazam nije ni u ludilu cilj, nego nešto što se događa, ali ovakav seks im je zapravo najdraži.

Gotovo da i nema muškarca koji nije poželio biti probuđen usred noći nježnim dodirima koji dovedu do oralnog seksa, da bi na kraju partnerica zajahala muškarca i dovela ga do vrhunca. OK, zvuči kao seks za lijenčine, no, tko ne voli biti iskorišten na ovaj način?

Vjerovali ili ne, muškarci obožavaju skidati žene, boriti se s gumbima, zatvaračima, kvačicama i sličnim preprekama, a ako na kraju nalete na neko donje rublje koje nisu očekivali, nitko sretniji od njih.

I da, na kraju, muškarci stvarno žele da partnerica doživi orgazam, toliko da ih to muči više nego njihovo orgazam. Stoga, precizne upute nisu uopće nepoželjne, štoviše, seksi glas koji uzdasima i kratkim rečenicama navodi muškarca dodat će novu dimenziju seksu. 

20.04.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/najvlazniji-muski-snovi-o-seksu/84476/