objavljeno 10.06.2014. 20:03:00
FRKA

Najveći strahovi oženjenih muškaraca

Ženama je sam čin vjenčanja puno stresniji nego sve što slijedi nakon njega, no ni muškarci nisu baš potpuno cool, dapače :)

Vjenčanje je prošlo, a sada ...
Vjenčanje je prošlo, a sada ... (Shutterstock)

Muškarcima je brak prilično stresno okruženje, barem u prvim mjesecima nakon vjenčanja, a ako mislite da nemaju strahova koji su još i jači nego oni ženski gadno se varate.

Evo što sami muškarci kažu da ih najviše plaši - na prvom je mjestu bojazan od smanjenja učestalosti seksa, a odmah iza seksa dolaze emocionalne potrebe supruge koje msile da neće znati zadovoljiti. 

>> Što muškarci zapravo misle o braku >>

Strah postoji i od problema za koje nisu sigurni da će ih moći riješiti, a jedan od najzanimljivijih strahova je onaj od gubitka zanimanja supruge za njega, jer ga je uspjela uloviti i vjenčati se s njim. 

>> Čega se muškarci najviše boje u braku >>

Tu su još i neka pitanja koja im se stalno motaju po glavi, a među njima dominira ono koje su si postavljali svaki dan prije vjenčanja - što ako shvate da nisu jedno za drugo?

>> Brak je dokazano dobar za muško zdravlje >>

Muškarci se boje i hoće li se prestati zajedno smijati i postati stari čangrizavi par, a na kraju liste je strah da će supruga shvatiti da nije njena srodna duša, a on ostane smrtno zaljubljen u nju.

Nije lako biti muškarac ...

10.06.2014. 20:03:00
http://m.metro-portal.hr/najveci-strahovi-ozenjenih-muskaraca/85517/