objavljeno 26.10.2011. 11:44:00
LJEPOTA U OKU PROMATRAČA

Najružniji automobil u zadnjih 10 godina? Recite vi nama

Nova BMW-ova uzdanica proglašena je od strane vodećeg američkog recenzenta najružnijim automobilom u povijesti. Mi se ipak ne bismo složili s time. A vi?

Najružniji dizajn u povijesti? Nismo baš sigurni
Najružniji dizajn u povijesti? Nismo baš sigurni (autoblog.com / bmw.com)

Dan Neil, jedan od najčitanijih američkih automobilskih kritičara koji piše za Wall Street Journal i vodi The Car Show, ostao je oduševljen performansama novog BMW-ovog automobila Serije 1 M Coupe, pod čiju se haubu smjestio šesterocilindrični motor koji na cesti ostavlja dojam mnogo snažnijeg automobila.

Pohvalio je i njegovo držanje te vrhunski šesterobrzinski ručni mjenjač.

S druge strane, BMW Serije 1 M Coupe ima „jedan možda i najružniji dizajn u modernoj povijesti automobilizma", zaključio je Neil.

Unatoč tome što vjerojatno nitko neće tvrditi da je ovo najljepši automobil na svijetu, mislimo da je Neil bio ipak malo prestrog.

Da, nova BMW-ova igračka svakako nije najljepše vozilo koje smo ikada vidjeli, ali nije ni najružnije. Potiac Aztek, Fiat Multipla, Dodge Caliber i bilo koji crossover SsangYonga padaju nam na pamet kao znatno ružnija vozila, što nije spriječilo svu silu ljudi da ih svejedno kupuju. 

Pogledajte galeriju slika i recite nam što vi mislite.

26.10.2011. 11:44:00
http://m.metro-portal.hr/najruzniji-automobil-u-zadnjih-10-godina-recite-vi-nama/64828/