objavljeno 05.06.2017. 13:01:00
SNOVI

Najčešći snovi i njihovo tumačenje

U priču se uključio i psiholog Ian Wallace koji već tri desetljeća dešifrira snove svojim pacijentima, a do sada ih je odslušao - preko 150 tisuća!

Kakve snove imate?
Kakve snove imate? (Arhiva)

Tumačenje snova obično se smatra pomalo mističnom aktivnošću, jer se na taj način otkrivaju tajne poruke naše podsvijesti koje na javi na možemo raspoznati. U priču se uključio i psiholog Ian Wallace koji već tri desetljeća dešifrira snove svojim pacijentima, a do sada ih je odslušao - preko 150 tisuća!

Kako on sam kaže, ovih šest snova je najčešće, pa da vidimo što znače:

Sanjati da nas netko lovi - na javi postoji nešto s čime se želimo suočiti, ali ne znamo kako. Što napraviti - iako zvuči zastrašujuće, ovo je prilika da stanemo, suočimo se sa svojim strahovima i ostvarimo ambicije.

Sanjati da nam ispadaju zubi - zubi simboliziraju koliko smo samopouzdani i jaki, stoga ova situacija u snu znači da nam u javi vam nešto narušava  samopouzdanje. Što napraviti - na situaciju koja nas obeshrabruje nemojmo gledati kao na nešto negativno, nego smireno sagledajmo činjenice i doživimo je kao izazov.

Bezuspješno tražiti WC - WC simbolizira odgovor na naše temeljne potrebe. Sanjati ovaj san znači da u javi postoji neka prepreka koja nam ne dopušta da izrazimo svoje potrebe. Što napraviti - posvetimo se malo više sebi i svojim potrebama, a manje ispunjavajmo želje osoba iz vaše okoline. 

Sanjati da smo goli u javnosti - odjećom koju biramo javnosti pokazujemo drugima određenu sliku sebe. San u kojem smo goli u javnosti poručuje nam da u javi postoji situacija u kojoj se osjećamo ogoljeni, izloženi i nezaštićeni. Što napraviti - iako možda postoji strah da se osramotimo pred nekim, ponekad bismo se trebali otvoriti prema ljudima i pokazati im pravog/pravu sebe i svoje talente. 

Sanjati da padamo - padanje u snu znači da se u javi prečvrsto držimo za nekoga ili nešto, odnosno da smo previše navezani na neku sitaciju. Što napraviti - umjesto da konstantno budemo opterećeni strahom od gubitka kontrole, trebali bismo se opustiti i vjerovati sebi i drugima te prepustiti da stvari prirodno sjednu na svoje mjesto.

Sanjati da ulazimo u sobu koja nema svrhu - sobe u kući predstavljaju različite aspekte našeg karaktera. Nailazak u snu na sobu koja nema namjenu znači da na javi otkrivamo talente koje posjedujemo, a dosad ih nissmo bili svijesni. Što napraviti - što više vremena budete posvetili otkrivanju svojih talenata, više će se vrata otvarati u vašem životu. 

Za tumačenja ostalih snova tu je naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

05.06.2017. 13:01:00
http://m.metro-portal.hr/najcesci-snovi-i-njihovo-tumacenje/105368/