objavljeno 27.06.2014. 11:26:04
SAVJETI

Najbolji prirodni lijek protiv podočnjaka

Podočnjaci su prilično neugodan ukras lica koji, u ovo ludo vrijeme, ima sve više ljudi, pa donosimo prirodan recept za rješavnje problema

Zaboravite na šminku, okrenite se prirodi
Zaboravite na šminku, okrenite se prirodi (Arhiva)

Podočnjaci su problem koji se najlakše rješava normalnom količinom sna. No, kako u ovo ludo doba to baš i nije uvijek moguće, evo prirodnog pripravka koji će vas riješiti jutarnjeg pokrivanja crnih kolutova oko očiju.

Uzmite svježe listove metvice, otprilike jednu šaku, i ubacite u blender s par kapi djevičanskom maslinovog ulja, po mogućnosti domaćeg. 

>> Lice bez podočnjaka - san svake žene >>

Nakon što sve izmiješate u ujednačenu masu, nanesite je ispod očije prije spavanja, ostavite da djeluje pola sata i zatim nježno isperite mlakom vodom.

Postupak treba ponavljati nekoliko dana koliko će biti potrebno da tamna boja ispod očiju ne počne nestajati i pojavi se prirodna boja kože.

>> Izbrišite podočnjake s lica >>

Ipak, razmislite pritom i o sljedećem - podočnjaci su signal koji vam šalje vaše tijelo, pokušavajući vam pokazati da premalo spavate i nepravilno se hranite, preciznije, unosite previše toksina u tijelo koji se ne mogu izbaciti tek tako.

27.06.2014. 11:26:04
http://m.metro-portal.hr/najbolji-prirodni-lijek-protiv-podocnjaka/85847/