objavljeno 22.06.2010. 10:04:34
PRISTUPAČAN SMJEŠTAJ

Najbolji europski kampovi

Bez obzira na to volite li kampiranje ili ne, najbolji europski kampovi nude pravi odmor po pristupačnim cijenama

Kamp
Kamp (Camping Areti)

Autori knjige "Cool Camping Europa" odabrali su 80 najboljih kampova Starog kontinenta i pokazali da nisu nužno svi kampovi vezani uz masovni turizam:

1. La Fresneda, Katalonija
Kamp ima 28 smještajnih jedinica između drveća maslina i badema. Od 2002. ga vodi nizozemski par koji gostima u obližnjem restoranu nudi španjolske specijalitete i vino lokalnih proizvođača.

2. Il Falcone, Italija
Umbrija, regija u kojoj se nalazi kampiralište, još uvijek nije odredište masovnog turizma. Smještajne jedinice nalaze se na brežuljku s kojeg se pruža lijep pogled na obližnje jezero, a grad Orvieto poziva na dnevne izlete.

>>Kako smanjiti troškove putovanja

3. Camp Spirit, Nizozemska
Gosti se ne moraju brinuti o smještaju, jer im domaćini na raspolaganje stavljaju niz različitih šatora. U svakom od njih se nalaze 'pravi' kreveti, posuđe i osnovne namirnice.

Kamp

4. Areti, Grčka
Šator je moguće postaviti odmah uz plažu ili nešto dublje u šumi s borovima i eukaliptusima. Ukoliko im dosadi kampiranje, gosti mogu iznajmiti drvene kućice, a kamp nudi i niz sportskih aktivnosti.

>>Turisti koji nas izluđuju na odmoru

5. Les Romarins, Francuska
Odličan izbor za sve koji žele posjetiti Monaco i Azurnu obalu. Kamp se nalazi u blizini panoramske ceste iznad Monaca i po prihvatljivim cijenama nudi smještaj uz prekrasan pogled na more. 

22.06.2010. 10:04:34
http://m.metro-portal.hr/najbolji-europski-kampovi/43132/