objavljeno 14.04.2012. 14:27:00
ARMAGEDDON

Nađite srodnog katastrofičara online

Muče li vas Maje, kometi, nuklarne katastrofe ili jednostavno vjerujete u proroke, možete pronaći kompatibilnu osobu online

Brine vas budućnost? Nađite srodnu katastrofičarsku dušu
Brine vas budućnost? Nađite srodnu katastrofičarsku dušu (FreeDigitalPhotos)

Industrija katastrofa se sve više zahuktava, kako se približava kraj godine i famozni 21. 12. 2012., datum koji su mnogi protumačili kao kraj civilizacije prema majanskom kalendaru. Nije da i bez toga nedostaje teorija o smaku svijeta, koje uključuju sve moguće kataklizme zamislive i nezamislive čovjeku, spuštanje neprijateljskih vanzemaljaca, nuklearni rat i ostale scenarije.

Poduzetna učiteljica iz Montane Andrea Burke preuzela je manji online dating portal Survivalist Singles prošle godine i kratkom roku mu učetverostručila članstvo, koje u svoje profile ne stavlja uobičajene izazovne fotke i dužinu spolnih organa, nego sposobnosti snalaženja u prirodi, prirodnu nadarenost za uzgajanje hrane i lovačke navike.

Svi zainteresirani se, naravno, prikazuju u najboljem svjetlu, tako da je i taj portal pun likova koji su u najmanju ruku Supermen ili Wonderwoman, ali karakteristike nisu besprijekorno tijelo i senzualne usne, već precizno rukovanje lukom i strijelom i nenadmašno kuhanje ukusnih pripravaka iz obližnje šumice.

Ako i vas muče isti problemi, adresa je www.survivalistsingles.com, a mi još nismo provjerili koliko je članova iz Hrvatske niti kako izgleda prvi susret - vjerojatno u obližnjoj šumi, ponoć, vatrica, medvjedi brundaju u pozadini ... a na nebu tri mjeseca i dva svemirska broda .... čista romantika.

14.04.2012. 14:27:00
http://m.metro-portal.hr/nadjite-srodnog-katastroficara-online/70044/