objavljeno 13.04.2017. 11:29:00
PRIDRUŽITE SE

Nacionalno istraživanje Udruge Sve za NJU

Neka se čuje glas žena oboljelih od raka dojke za kvalitetniji zdravstveni sustav

Pridružite se istraživanju
Pridružite se istraživanju (Shutterstock)

Udruga SVE za NJU provodi prvo veliko nacionalno istraživanje o iskustvima i percepciji oboljelih od raka dojke. Do sada je 400-injak žena ispunilo upitnik i tako dalo svoj glas za poboljšanje procesa dijagnosticiranja i liječenja raka dojke.

S ciljem dobivanja što kvalitetnijih i referentnijih podataka, Udruga još jednom moli i poziva sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da sudjeluju u ovom nacionalnom istraživanju ispunjavanjem anonimnog online upitnika i tako doprinesu kvalitetnijem zdravstvenom sustavu u budućnosti.

Za sudjelovanje u istraživanju potrebno je kontaktirati Udrugu na mail info@svezanju.hr. Upitnici se mogu ispuniti do petka, 21. travnja 2017. godine, a rezultati će biti objavljeni nakon detaljne obrade u lipnju ove godine.

Cilj ovog anonimnog istraživanja je prikupiti podatke za sveobuhvatnu analizu stanja u dijagnosticiranju i liječenju te tako dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse, kao i ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

13.04.2017. 11:29:00
http://m.metro-portal.hr/nacionalno-istrazivanje-udruge-sve-za-nju/104288/