objavljeno 01.06.2014. 10:58:00
LJETO NA ŠTROSU

Na StrossMartru u ponedjeljak počinju večernji koncerti

U ugodnom ambijentu Ljeta na Strossu može se uživati već i danas, a svi koji odluče posjetiti Strossmayerovo šetalište uočit će novu scenografiju

Ljeto na Štrosu ima bogat program
Ljeto na Štrosu ima bogat program (Arhiva)

Od ponedjeljka, 2. lipnja na zagrebačkom Gornjem gradu u sklopu manifestacije Ljeto na Strossu, poznate i kao StrossMartre počinju večernji koncerti. I ove će godine posjetitelji jednog od najromantičnijih dijelova Gornjeg grada imati priliku uživati u besplatnim koncertima klupskih bandova sa domaće i međunarodne glazbene scene.

Ljeto na Strossu ove će godine trajati do početka rujna, a u tom periodu planira se održati stotinjak koncerata pa će brojni stanovnici i gosti glavnoga grada ponovno imati razlog za česte posjete Strossmayerovom šetalištu.

Četrnaesto izdanje Ljeta na Strossu u ponedjeljak će otvoriti Trnje acustic live, a u utorak na malenu pozornicu kraj Kule Lotrščak izlazi Dr. Robert, zagrebački band koji je vjerna kopija legendarnih The Beatlesa.

Sredina tjedna rezervirana je za nastup Django jet Quarteta koji će publiku zabaviti sa Gypsy Swingom. U četvrtak će publiku zabaviti gosti iz Izraela koji nastupaju pod imenom Asphalt theathar sa glazbeno - performerskim nastupom, a petak je rezerviran za dame, točnije The Frajle koje na StrossMartre dolaze iz Novog Sada.

U ugodnom ambijentu Ljeta na Strossu može se uživati već i danas, a svi koji odluče posjetiti Strossmayerovo šetalište uočit će novu scenografiju, točnije zanimljive likovne instalacije u krošnjama kestena, klupama i na pozornici. 

01.06.2014. 10:58:00
http://m.metro-portal.hr/na-strossmartru-u-ponedjeljak-pocinju-vecernji-koncerti/85352/