objavljeno 11.07.2015. 21:30:00
ZVOCANJE

Na što se muškarci najviše žale u braku

Mnogi parovi završe na bračnom savjetovanju kad više ne znaju kako sami sebi pomoći, a evo što muškarci najčešće navode kao problem

Dakle, stvarno mi je dosta ...
Dakle, stvarno mi je dosta ... (Shutterstock)

Bračni savjetnici često su predmet sporenja jer nikad nije potpuno sigurno koliko je njihova uloga važna u očuvanju braka, no puni su zanimljivih priča i zaključaka koje ipak vrijedi znati u slučaju da vam brak krene u pogrešnom smjeru.

Naročito su zanimljivi njihovi uvidi u muške probleme u braku, jer muškarci nemaju običaj otvarati se partnericama i govoriti što ih muči, pa su kolege iz HuffPosta prikupile nekoliko glavnih zamjerki koje muškarci imaju u braku.

Za početak, jako im smeta ako se supruga stalno žali na nešto, a baš je to prva stvar koju će spomenuti kao spornu na bračnom savjetovanju. Uz to, vrlo čest prigovor je dosada u braku, a obično se kao razlog navodi posvećenost supruge djeci i zanemarivanje zajedničkih stvari koje su radili prije nego što su došla djeca.

No, zanimljivo je i da postoji određena doza samokritike jer dobar dio muškaraca u nekoj od seansi prizna da zapravo misli da je supruzi dosadno s njima - svjesni su da njihovi hobiji nisu zajednički i da ne provode kvalitetno vrijeme zajedno.

Sve se više muškaraca žali i na uobičajenu rutinu "dobar i loš policajac" u kojoj su oni uvijek ti koji moraju djeci izricati kazne, dok majke ostaju utočište kojem se djeca uvijek mogu obratiti.

I da, naravno, nedostatak seksa. Niste valjda mislili da će proći bez toga ...

11.07.2015. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/na-sto-se-muskarci-najvise-zale-u-braku/92812/