objavljeno 23.04.2016. 20:01:00
ZANIMLJIVO :)

Muški osmijeh - što govori o muškarcu?

Da vidimo kako bi trebale reagirati na određene osmijehe koje vidite - tako ćete brže procijeniti s kim imate posla.

Kako se smiju dobri frajeri
Kako se smiju dobri frajeri (Shutterstock)

Žene će uvijek reći da ih privlači muški osmijeh, no malo njih zna što on zapravo znači, pa da vidimo kako reagirati na određene osmijehe koje vidite - tako ćete brže procijeniti s kim imate posla.

Osmijeh koji se može primjetiti samo po titranju uglova usana - daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voljeti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, bit će samo vaš.

Gotovo neprimjetan osmijeh - s lagano podignutom gornjom usnom imaju ljubazni muškarci koji vole pomoći. Takvim osmijehom daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osjećanja prema vama ako se spojite.

Širok osmijeh - od uha do uha nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoje najintimnije osjećaje. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će vas uvijek pokušati zabaviti.

Zagonetni osmijeh - s rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, no budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi osvojio vas. 

23.04.2016. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/muski-osmijeh-sto-govori-o-muskarcu/97736/