objavljeno 23.09.2014. 23:01:00
BLJAK?!

Muške misli za vrijeme seksa

U ovom slučaju ne mislimo na gluposti koje im prolaze kroz glavu kad gledaju golu ženu, nego kad trebaju odgoditi orgazam

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Muškarcima svašta pada na pamet prije i tijekom seksa, no zapravo su najzabavnije misli kojima pokušavaju odgoditi orgazam kad shvate da će biti gotovi puno prije partnerice i ispasti zečevi u krevetu.

Tako je na prvom mjestu - sport, koji očito bez obzira na uzbuđenje koje donosi muškarcima u krevetu predstavlja najbolju moguću metodu odgode vrhunca, a nakon toga slijedi razmišljanje o poslu i financijama.

>> Ženska razmišljanja tijekom seksa >>

Neprivlačni političari i celebrityji došli su do četvrtog mjesta popularnosti na ovoj listi, čak više i od kućanskih poslova koji po definiciji muškarcima nisu pretjerano dragi. 

Začudno, bivša partnerica je na šestom mjestu, ispred video igrica i zemljopisa, da bi počasno deveto mjesto zauzela, ni više ni manje - baka!

>> Što vaš muškarac doista misli o seksu >>

Kad bi časne starice koje su pazile na unuke kao na oko u glavi znale kad njihovi dragi mališani najčešće misle na njih, vjerojatno bi se počele okretati u grobu ...

23.09.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/muske-misli-za-vrijeme-seksa/87424/