objavljeno 23.05.2011. 14:03:39
ŠKOLICA

Muške erogene zone

Ma kako neka od tih mjesta zvučala čudno, vrijedi isprobati bar neke od njih

I muškarci imaju erogene zone, iskoristite ih
I muškarci imaju erogene zone, iskoristite ih (Shutterstock)

Istraživanja su pokazala da razna mjesta na tijelu muškarca možemo zvati erogenom zonom, jer je stimulacija na tim mjestima uzrokovala uzbuđenje. Ma kako neka od tih mjesta zvučala čudno, vrijedi isprobati bar neke od njih.

Krenimo od vrha prema dnu:

1. Čelo

Iako ne izgleda tako, čelo je zapravo puno završetaka živaca i prilično je osjetljivo. Nježna masaža čela i početka kose kod svih ljudi izaziva opuštajuće raspoloženje, a muškarci se lako mogu i uzbuditi na taj način.

2. Uši

Prilično zapostavljeno područje kod muškaraca, iako ga oni obilato koriste na ženama. Stoga, ako dragome nikad niste došli do uha, pokušajte ga na taj način odobrovoljiti i/ili nagovoriti na nastavak maženja.

3. Um

Mnogo je tinte proliveno na teorije o dirty talku, koga on uzbuđuje a koga ne. U svakom slučaju, muškarci ga itekako koriste, a kad imate takvog partnera, sigurno neće imati ništa protiv takvog riječnika s vaše strane, dapače, vjerojatno će odmah ući u bolje rasploženje za seks.

4. Kapci

Nježno ljubljenje ili maženje kapaka na zatvorenim očima znak je velike međusobne bliskosti, a tako vam muškarac ujedno i prepušta kontrolu. Ako uočite da je vaš dragi zatvorio oči, poigrajte se s kapcima i obrvama, velika je vjerojatnost da će mu se to jako svidjeti.

5. Vrat

Dodirivanje vrata i ključnih kostiju usnama i rukama djeluje stimulirajuće u svakom slučaju, ako ste nježni i kombinirate ovu zonu s ušima ili nekom nižom zonom, uzbuđenje je garantirano.

6. Donji dio trbuha

Tu vjerojatno nije potrebno previše objašnjavati zašto je to erogena zona. Sama blizina spolnog organa tjera muškarce na maštarije o mogućim nastavcima milovanja, tako da s ovom zonom definitivno ne možete pogriješiti.

7. Unutarnji dio butina

U principu vrijedi sve izrečeno za donji dio trbuha, no imajte na umu da je ovo jedna od najškakljivijih zona na tijelu, tako da dodirivanje tog dijela tijela treba nešto između konkretnog dodira i maženja, kako vam dragi ne bi prasnuo u smijeh.

8. Pozadina koljena

Glatka koža na pozadini koljena prilično je škakljivo mjesto, no ne toliko kao unutrašnjost bedara. Nježni dodiri koji su kombinirani s nekom drugom bliskom erogenom zonom garancija su stimulacije na visokoj razini.

9. Stopala

Masaža stopala je definitivno opuštajuća aktivnost, a ako pritom obratite pažnju na pete koje su najerogenije područje stopala, ne možete promašiti.

23.05.2011. 14:03:39
http://m.metro-portal.hr/muske-erogene-zone/59168/