objavljeno 11.02.2017. 21:32:00
NAUČITE NEŠTO

Muške erogene zone koje treba poznavati

Kako nas ne bi optužili da preferiramo jedan od spolova, evo par skrivenih erogenih zona na muškom tijelu koje stvarno trebate znati stimulirati

Školica ne škodi :)
Školica ne škodi :) (DeviantArt)

Erogene zone obično se spominju u kontekstu ženskog tijela, no što je s muškim? Kako nas ne bi optužili da preferiramo jedan od spolova, evo par skrivenih erogenih zona na muškom tijelu koje stvarno trebate znati stimulirati.

Za početak, mogli bismo krenuti od glave, jer je (naročito čelo) puna su završetaka živaca, pa jedna nježna i senzualna masaža glave može pokrenuti svašta. Što mislite zašto vole kad im frizerke peru glavu?

Kad se počnemo lagano spuštati prema dolje, ne trebamo ići daleko - stižemo do ušiju, koja također imaju cijeli splet završetaka živaca, pa će poljubac u resicu ili lagano sisanje, uz pokoji grleni uzdah potjerati sokove još brže.

Jednako tako, oči (preciznije - kapci) su također jako osjetljive i kišica nježnih poljubaca napravit će istu stvar. Uz to, njemu su oči zatvorene, što znači da vam je prepustio kontrolu, a sebi upalio maštu na najjače ...

Ne smije se zanemariti ni vrat, posebno prelaz prema ključnoj kosti, kao stvoren za poljupce. Muške su grudi također osjetljive, pa lagano poigravanje bradavicama može iznenaditi burnom reakcijom među nogama.

Očekivano, donji dio trbuha laganim će milovanjem pojačati seksualnu napetost, a što duže to radite, uzbuđenje je veće.

Sad kad ste već stigli toliko nisko, obavezno preskočite onu mitološku jedinu erogenu zonu i svratite do unutarnje strane butina, koja nije ništa manje osjetljiva nego kod žena, a nakon kraćeg zadržavanja spustite se do stražnje strane koljena i meke kože osjetljive na dodir i poljupce.

I da, ne zaboravite da je muškarcima mila i masaža stopala, s naglaskom na pete gdje se nalaze točke koje pojačavaju seksualno uzbuđenje. 

Vjerujte nam na riječ - kada ovako obradite svog muškarca, teško da će mu pasti na pamet itko drugi osim vas ..

11.02.2017. 21:32:00
http://m.metro-portal.hr/muske-erogene-zone-koje-treba-poznavati/103048/