objavljeno 07.10.2009. 13:36:14
koja greška

Muškarci u suknjama razbili dvojicu huligana

POGLEDAJTE VIDEO: Mladići pod utjecajam alkohola nasrnuli su na dvojicu transvestita ne sanjajući kako oni savršeno dobro znaju koristiti šake

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

Dvojica nasilnika iz Swansea napali su jedan par transvestita, no ispalo je da su nabasali na krive "curke". Naime, njihove mete napada bili su borci u "kavezu" koji su izišli u grad u fancy haljinicama.

Dean Gardner (19) i Jason Fender (22), namjerili su se na dva muškarca koja su normalno šetala ulicom noseći perike, kratke suknje i visoke potpetice.

Goluždravog Gardnera snimila je kamera kako zamahuje na muškarca s ružičastom perikom i crnom suknjom.

No, drugi borac iz kaveza, koji je nosio svjetlucavo crnu haljinicu te odgovarajuću crnu dugu periku priskočio je kolegi u pomoć, usput zadajući dva munjevita udarca dvojici huligana.

Dvojica boraca zatim su mrtvi hladni nastavili s šetnjom, zaustavljajući se samo da pokupe torbicu koja ima je ispala tijekom okršaja.

Gardner i Fender ostali su ošamućeni i zbunjeni nakon neuspjelog napada.

Mladići su bili iznimno pijani. Prije susreta s transvestitima već su se bili potukli sa skupinom muškaraca. Policija je tek naknadno saznala da su preodjeveni muškarci vrlo spretni u korištenju mješovitih borilačkih vještina.

Dečki iz Swansea priznali su krivnju za vrijeđanje i nasilno ponašanje te su osuđeni na 4 mjeseca društveno-korisnog rada. Osim toga završili su u kućnom pritvoru pod elektroničkim nadzorom od 7 do 19 sati.

07.10.2009. 13:36:14
http://m.metro-portal.hr/muskarci-u-suknjama-razbili-dvojicu-huligana/23799/