objavljeno 21.07.2014. 11:23:00
MA DA?

Muškarci lažu više od žena o shoppingu

Muškarci će partnericama lagati o svojim kupovinama daleko više nego one njima, sakrivati i bacati račune i kupljene stvari

Još jedan mit uspješno razbijen :)
Još jedan mit uspješno razbijen :) (Arhiva)

Laganje je svakodnevna navika oba spola, no zanimljivo istraživanje jedne shopping stranice pokazalo je surovu istinu - muškarci više lažu o svojim navikama kupovanja od žena.

Žene će, uobičajeno, pokušati smanjiti cijenu artikala koje su kupile, zaokružiti na neku manju cifru ili pokušati neku novu stvar proglasiti starom koja se zametnula u bespućima njenog ormara, no muškarci su puno gori.

>> Većina žena ne želi priznati partneru koliko i na što troši >>

Naime, muškarci će puno češće potpuno zatajiti kupovinu, baciti račune, uzimati ispise troškova kartica i sakrivati ih kako partnerica ne bi doznala da su nešto kupili, što je najčešće neki alat, novi gadget ili nešto za automobil.

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Istraživanje je dalo sljedeće odgovore na pitanje jesu li ikada skrivali trošak od partnera: 41 posto muškarca priznalo je da jest, za razliku od 22 posto žena. Najviše se skrivaju troškovi izlazaka, čak 64 posto njih, troškovi za ljepotu i modu, 46 posto, 22 posto skriva troškove hobija, a 13 posto troškove automobila. 

Razlog je uvijek isti - izbjegavanje svađe s partnerom

21.07.2014. 11:23:00
http://m.metro-portal.hr/muskarci-lazu-vise-od-zena-o-shoppingu/86284/