objavljeno 03.03.2017. 13:28:00
BUNDESLIGA

Može li Borussia pratiti Bayern? 23. kolo Bundeslige pratite na Eurosportu 2

Prednost domaćeg trena svakako ide na ruku Borussiji Dortmund, jer ove sezone nisu zabilježili niti jedan poraz na Signal Iduna Parku

Uzbudljivo kolo Bundeslige
Uzbudljivo kolo Bundeslige (Eurosport)

Nakon prošlotjednog razbijanja Hamburga s 8:0, vodeća pozicija Bayern Münchena na tablici dodatno je učvršćena. Borussia Dortmund može se pohvaliti pobjedom od "samo" 3:0 protiv Freiburga.

Derbi 23. kola je upravo susret Borussie Dortmund i Bayer Leverkusena. Leverkusen ove sezone bilježi uspone i padove, a momčad Rogera Schmidta bi prema broju sjajnih igrača i količini  talenta u momčadi trebala biti bolje pozicionirana  na ljestvici. To svakako uključuje i našeg Tina Jedvaja. Ipak, prednost domaćeg trena svakako ide na ruku Borussiji Dortmund. Ove sezone nisu zabilježili niti jedan poraz na Signal Iduna Parku. Susret Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen igra se u subotu od 15:30 uz prijenos uživo na Eurosportu 2. 

Drugoplasirani RB Leipzig putuje u Augsburg. U rujnu su na domaćem terenu protiv Augsburga zabilježili pobjedu od 2:1, a ako žele držati korak s Bayernom, pobjeda im je i ovog puta imperativ. Augsburg i RB Leipzig igraju večeras od 20:30 uz prijenos uživo na Eurosportu 2.

Borussia Mönchengladbach i Schalke se nalaze na sredini tablice, ali rezultati iz zadnjih 5 kola im se bitno razlikuju - Mönchengladbach je zabilježio 4, a Schalke samo 1 pobjedu. Nakon ovog susreta, čeka ih i sraz u Europskoj ligi, u utakmici koja odlučuje o plasmanu u četvrtfinale. Subotnji susret nam možda otkrije favorita. Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 pratite na E2 u subotu od 18:30.

Niko Kovač bi vjerojatno najradije zaboravio posljednja tri kola Bundeslige. Frankfurt je prošli tjedan zabilježio  treći poraz u nizu, Hertha Berlin slavila je 2:0. Freiburg se naravno nada ovakvom nastavku igre  Frankfurta. Susret Eintracht Frankfurt - SC Freiburg pratite u nedjelju od 15:00 na Eurosportu 2.

Hamburg se vjerojatno još oporavlja od gostovanja kod Bayerna. U nedjelju oni ugošćuju Herthu. Zadnji susret 23. kola Bundeslige Hamburger SV - Hertha BSC igra se od 17:30, uz prijenos uživo na E2.

Sve utakmice Bundeslige pratite uživo na Eurosport Playeru.

03.03.2017. 13:28:00
http://m.metro-portal.hr/moze-li-borussia-pratiti-bayern-23-kolo-bundeslige-pratite-na-eurosportu-2/103457/