objavljeno 19.09.2011. 10:23:09
ISKLJUČENJE U 40. MINUTI

Mourinho tvrdi da je Khedira jedini krivac za poraz Reala

"Svojim nepromišljenim potezom je pokazao nedostatak sportske inteligencije i sasvim sigurno snosi dio odgovornosti za naš poraz", poručio je Portugalac

Fotografija vijesti

Trener Reala Jose Mourinho kao jedinog krivca za poraz madridskog velikana od Levantea naznačio je njemačkog veznjaka Samiu Khediru, zbog toga što je u 40. minuti utakmice zaradio crveni karton jer je grubo odgurnuo suparničkog igrača, piše Hina.

"Razlog našeg poraza leži u činjenici da je jedan moj igrač pao u zamku. Svojim nepromišljenim potezom je pokazao nedostatak sportske inteligencije i sasvim sigurno snosi dio odgovornosti za naš poraz," poručio je Mourinho, ali i dodao: "Naravno da sam i ja kriv za poraz, kao i ostatak momčadi.

Trener Real Madrida, koji je proteklog tjedna gostovao u Zagrebu protiv Dinama, nije propustio priliku 'pecnuti' i suca Javiera Turienza Álvareza. "Sudac je bio loš i neke njegove prosudbe su bile vrlo upitne," smatra 'The Special one'.

Mourinho je otkrio kako je dio priprema za utakmicu protiv Levantea posvetio upravo tome da netko od igrača ne zaradi crveni karton. No, nije uspio. Bio je to već četvrti crveni karton nekog od Realovih igrača ove sezone. Marcelo i Ozil su 'pocrvenili' u Superkupu protiv Barcelone, a Marcelo je isključen i protiv Dinama na otvaranju Lige prvaka.

"Mislio sam kako nam se to ne može dogoditi. Upozoravao sam igrače, no očito ne dovoljno. Čestitam igračima Levantea što su bili mudriji. Sjajno su provocirali, simulirali i zadržavali vrijeme, no i to je sastavni dio nogometa," zaključio je strateg "Galacticosa".

19.09.2011. 10:23:09
http://m.metro-portal.hr/mourinho-tvrdi-da-je-khedira-jedini-krivac-za-poraz-reala/63394/