objavljeno 02.02.2016. 12:54:00
SJAJNO!

Mjesec ljubavi u Termama Tuhelj

Čokolada, jagode, školjke i ostali afrodizijaci nisu glavni razlog romantičnih opuštanja...potrebno je pokloniti nešto drugačije, a Terme Tuhelj imaju nekoliko ideja

Opustite se u dvoje u mjesecu ljubavi
Opustite se u dvoje u mjesecu ljubavi (Terme Tuhelj)

Mjesec ljubavi nam polako kuca na vrata tako da su u Termama Tuhelj pripremili posebnu romantičnu ponudu kako biste svojoj voljenoj osobi pokazali da Valentinovo nije samo jedan dan u godini, nego svaki dan.

Čokolada, jagode, školjke i ostali afrodizijaci nisu glavni razlog romantičnih opuštanja...potrebno je pokloniti nešto drugačije, a Terme Tuhelj imaju nekoliko ideja. Samo za nas 2 idealan je paket za zaljubljene koji žele pobjeći na nekoliko dana i uživati u intimnim trenutcima uz wellness tretmane, buđenje osjetila u Svijetu sauna i romantična slatka iznenađenja.

Koji afrodizijak Vam je najbolji? Mmmmm vjerojatno čokolada! U SPAeVITA centru njege i ljepote veljača će biti pravi MJESEC ČOKOLADE gdje wellness stručnjaci Terma Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu, masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka.

Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama u whirpoolom gdje posebno preporučuju „Čokoladne snove" uz čokoladnu kremu koji će biti savršen peeling za Vaše tijelo i tijelo vašeg partnera. Tu je naravno i čokoladni sauna program u Svijetu sauna nakon kojeg će Vam koža biti svilenkasto meka.

U ponudi su naravno i posebni programi u hamam prostorijama bazirani na romantičnom opuštanju u dvoje gdje su u Termama Tuhelj posebno istaknuli Sulejmanov ritual na bazi romantičnog opuštanja u parnoj sauni nakon kojeg slijedi masaža sapunicom u dvoje te opuštanje u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.

Kako opuštanju ne bi bio kraj, 13.2.2016. pripremili su i romantičnu večeru uz svijeće u restoranu Dvorac Mihanović gdje ćete uživati i u odličnoj gastronomskoj ponudi uz taktove romantičnim skladbi i pokoju čašicu kvalitetnog vina.

Nakon večere, preporučujemo Vam i noćno kupanje na Vodenom planetu uz prigušena svijetla i romantičnu atmosferu te poseban valentinovski koktel.

02.02.2016. 12:54:00
http://m.metro-portal.hr/mjesec-ljubavi-u-termama-tuhelj/96295/