objavljeno 26.09.2009. 14:51:02
kosor:

Mjerodavne će institucije riješiti slučaj Podravke

Predsjednica Vlade trebala je tijekom posjeta Koprivnici posjetiti Podravku, ali je to odgodila zbog drugih obaveza

(Davor Žunić/ Cropix)

Pronalaženje načina kojim će se stabilizirati poslovanje Podravke bila je glavna tema razgovora predsjednice Vlade Jadranke Kosor s potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Damirom Polančecom, koprivničko-križevačkim županom Darkom Korenom i koprivničkim gradonačelnikom Zvonimirom Mršićem.

Sastanak je doržan nakon otvaranja 5. sajma zadruga hrvatskih branitelja u Koprivnici.

Pojedinosti razgovora premijerka nije otkrila, no još je jednom ponovila kako mjerodavne institucije moraju obaviti svoj posao. Kosor i Polančec, kojeg je prilikom otvaranja sajma premijerka oslovila 'dragi moj potpredsjednik', o Podravki i zbivanjima oko nje razgovarali su u Podravkinoj Pivnici uz ručak.

Iako je Kosor trebala posjetiti i Podravku i prisustvovati okruglim stolovima na temu zadrugarstva i poljoprivrede, to je odgodila zbog, kako je rekla, drugih obaveza.

Razgovaralo se i o mogućnostima rješavanja upravljanja državnom imovinom na području grada Koprivnice, posebice o vojarni, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade RH. Tema sastanka bila je i izgradnja osnovne i obrtničke škole te doma za nezbrinutu djecu. (hina/metro-portal)

26.09.2009. 14:51:02
http://m.metro-portal.hr/mjerodavne-institucije-ce-rijesiti-slucaj-podravke/22940/