objavljeno 21.02.2010. 11:47:37
ZVONIMIR BOBAN:

Milanu za ostanak u Ligi prvaka treba čudo

Rossoneri će vrlo teško nadoknaditi rezultatski minus protiv Manchester Uniteda, smatra nekadašnji igrač kluba iz Milana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

"Milanu će trebati čudo da nastavi igrati u Ligi prvaka", tvrdi Zvonimir Boban za talijansku La Gazzettu dello Sport, a prenosi nogometni portal Goal.com.

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji je s Milanom osvojio prestižno klupsko europsko nogometno natjecanje 1994. godine, a "rossonerima" pomogao i u osvajanju četiri naslova talijanskih prvaka, smatra da će njegova bivša momčad teško nadoknaditi rezultatski minus protiv Manchester Uniteda.

Podsjetimo, 3-2 pobjedu su slavili "crveni vragovi" na San Siru u prvoj utakmici osmine finale Lige prvaka. Engleska je momčad, unatoč boljoj igri i terenskoj dominaciji Talijana u prvom poluvremenu, pokazala da je kvalitetniji sastav, s puno manje slabosti u igri od Milaneza, te si je uz dva pogotka Waynea Rooneyja osigurala lakši uzvratni susret 10. ožujka na Old Traffordu.

"Nakon niza Milanovih promašaja u prvome dijelu nada se ukazuje nakon Seedorfova pogotka petom. Ipak, za ostanak u Ligi prvaka bit će potrebno čudo", kaže Boban kojem se sviđa kako je trener momčadi Leonardo postavio sastav: "Unatoč potencijalnoj eliminaciji iz Lige prvaka trener Leonardo je Milanu dao identitet. Momčad bi mogla prvenstvo završiti na drugom ili trećem mjestu ljestvice Serije A." (Totalsport)

21.02.2010. 11:47:37
http://m.metro-portal.hr/milanu-za-ostanak-u-ligi-prvaka-treba-cudo/33670/