objavljeno 25.08.2009. 23:59:38
rehab...

Melanie Griffith na odvikavanju od tableta

Još dok je bila u braku s Donom Johnsonom imala je problema s alkoholom i drogama

(Getty Images)

Supruga Antonia Banderasa, glumica Melanie Griffith prijavila se na odvikavanje u Cirque Lodge, mjesto gdje su proteklih godina vrijeme bile prisiljene provoditi Kirsten Dunst i Lindsay Lohan.

Službeno, prijavila se samo kako bi ostala odlučna u svojoj namjeri da ostane zdrava, a sve je to dio rutinskog plana koji su davno osmislili njezini liječnici.

No puno je vjerojatnija priča da se glumica prijavila na odvikavanje zbog bitke s ovisnosti o alkoholu. Banderas posjećuje svoju ženu koliko god može, ali zahtijeva od nje da se potpuno otrijezni i riješi bilo kakve ovisnosti.

Melanie Giffith se borila protiv ovisnosti o alkoholu i drogama za vrijeme 70-ih i 80-ih godina, a na odvikavanju je već bila od 1998. do 2000. da bi se navodno riješila ovisnosti o tabletama protiv bolova.

Tablete je počela uzimati nakon povrede vrata, tvrdila je glumica prije devet godina. Sada pak kaže da je suprug i obitelj podupiru i da je borba protiv ovisnosti jako teška, ali da mnogo je lakše kada postoji potpora u obitelji.

Bivši suprug Melanie Griffith, Don Johnson također vodi bitku s ovisnošću.

25.08.2009. 23:59:38
http://m.metro-portal.hr/melanie-griffith-na-odvikavanju-od-tableta/20826/