objavljeno 15.03.2010. 12:18:44
DOBRA VIJEST

Mekki Torabi u svibnju ipak dolazi u Zagreb

Nakon što ga je Nacional proglasio varalicom Mekki je odlučio da će ubuduće stanovnike s ovih prostora liječiti u Sarajevu

Za očekivati je da će ponovno Zagrebački velesajam biti prepun poštivatelja Mekkija Torabija kao što je to bilo i u prosincu prošle godine
Za očekivati je da će ponovno Zagrebački velesajam biti prepun poštivatelja Mekkija Torabija kao što je to bilo i u prosincu prošle godine (Mario Todorić/Cropix)

Iako je uvrijeđen zbog natpisa u magazinima i novinama koji su ga proglašavali varalicom odlučio da više neće dolaziti u Zagreb, marokanski iscjelitelj Mekki Torabi izjavio je za Večernji list da će ipak u svibnju doći u Zagreb. Točan datum dolaska i mjesto na kojem će održavati svoje skupne seanse još nije poznat. Vjerojatno će to biti početkom mjeseca na staroj lokaciji, Zagrebačkom velesajmu. 

Ovo je izuzetno dobra vijest za sve koji su nakon što je posljednji puta bio u Zagrebu odlučili krenuti u Maroko i tamo se podvrgnuti tretmanima. Putničke agencije nudile su aranžmane za putovanja koja su većini Hrvata nedostižno skupa. 

– Iako su me teško pogodile neistine koje su o meni pisane u hrvatskim medijima, moja moralna i ljudska načela ne dopuštaju da ignoriram sirotinju koja treba moju pomoć. Ako mi je Bog dao dar da pomognem ljudima, moram pomoći svima, bez obzira na njihov ugled ili financijsku situaciju. Moje su usluge potpuno besplatne. Svatko kome sam pomogao može potvrditi da nikada nisam uzeo novac za svoje usluge. To bi bila nečasna gesta spram dara koji mi je podario Bog – rekao je Torabi za Večernji list. 

15.03.2010. 12:18:44
http://m.metro-portal.hr/mekki-torabi-u-svibnju-ipak-dolazi-u-zagreb/35484/