objavljeno 11.04.2016. 16:02:00
NOVOSTI

McDonald's uveo prvi burger inspiriran tradicionalnim hrvatskim okusima

Prvi McDonald's burger hrvatske recepture nastao je kao dio proslave 20 godina McDonald'sa u Hrvatskoj, a uz 20 godina McDonald's će u sljedećem razdoblju slaviti i – nogomet

Evo i HRburgera
Evo i HRburgera (McDonald's)

Proslava 20 godina McDonald'sa u Hrvatskoj se nastavlja! Kako bi iznenadio brojne goste diljem Hrvatske, McDonald's je u ponudu uveo HRburger, prvi McDonald's burger hrvatske recepture. Najnoviji proizvod iz McDonald'sove kuhinje gosti će brzo zavoljeti zbog karakterističnih „hrvatskih" okusa.  Sačinjen je od slasnog tamnog peciva, sočnog stopostotnog goveđeg kosanog odreska začinjenog crvenom paprikom, osvježavajuće salate, ukusnog mladog luka te hrena, nezaobilaznog začina za sve istinske ljubitelje odlične hrane. Uz ukusni HRburger, McDonald's je u ponudu uveo i mlade krumpire koji se savršeno uklapaju u priču o najpopularnijim „hrvatskim" okusima.

„Dugo smo razmišljali o tome kako da našim gostima zahvalimo na vjernosti i ljubavi koja sad već traje 20 godina. McDonald's je u Hrvatskoj već godinama sinonim za ukusne zalogaje i ljubaznu uslugu, ali u tom je razdoblju postao i značajan dio zajednice. Pritom mislimo na brojne projekte kojima smo davali doprinos zajednici i uljepšavali svakodnevicu stanovnicima diljem Hrvatske, a sad smo odlučili napraviti korak dalje. Odali smo priznanje popularnim hrvatskim okusima, a prve reakcije gostiju pokazuju da smo napravili odličan potez, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald's Hrvatska.

A uz novi slasni HRburger, McDonald's je pripremio još jedno iznenađenje za sve svoje goste i nogometne navijače. Kako se bliži Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, McDonald's će, kao globalni sponzor Fife i Uefe, od 13. do 27. travnja organizirati nagradnu igru  „S HRburgerom na UEFA EURO 2016."

Sretne dobitnike očekuju ulaznice za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije tijekom UEFA Eura 2016., dok jednog, posebno sretnog dobitnika, očekuju dvije ulaznice za spektakularnu finalnu utakmicu ovog popularnog nogometnog natjecanja! Za sudjelovanje u nagradnoj igri, nakon kupnje HRburgera, potrebno je registrirati se na posebnoj McDonald'sovoj Facebook aplikaciji, te unijeti broj i datum računa na kojemu je predočena kupnja barem jednog HRburgera.

 

Slavite s nama - na hrvatski način!

11.04.2016. 16:02:00
http://m.metro-portal.hr/mcdonalds-uveo-prvi-burger-inspiriran-tradicionalnim-hrvatskim-okusima/97501/