objavljeno 03.10.2016. 14:01:00
NAJAVE

Matija Dedić otvara 18. jazz sezonu u Saxu!

U srijedu, 5. listopada s početkom u 21 sat klub Sax! kreće s 18. sezonom koncertnog ciklusa ''Novi hrvatski jazz" koju otvara Matija Dedić Trio

Matija Dedić Trio na svojim počecima ...
Matija Dedić Trio na svojim počecima ... (Ivan Posavec)

Stalni ciklus koncerata pod nazivom "Novi hrvatski jazz" s velikim uspjehom i odazivom publike odvija se već 18. sezonu u klutnom zagrebačkom klubu Sax!I ove sezone u jazz ciklusu ponovno nas očekuju brojne glazbene poslastice.

Čast da sa svojim programom otvori slavljeničku seznu ima ugledni hrvatski jazz pijanist i skladatelj Matija Dedić koji će nastupiti sa svojim triom, koji je nakon gotovo 20 godina ponovno u izvornoj postavi. Posebna gošća večeri bit će Maja Bajamić.

Koncert Matija Dedić Tria će nas vratiti u prošlost i gurnuti u budućnost muziciranjem tri legende improvizirane glazbe i jazza, tri virtuoza: Matije Dedića, Žige Goloba i Krunoslava Levačića.

Uvjereni smo da će svi ljubitelji jazza i dobre glazbe doći na svoje, a najavljena večer biti idealna za opušteni večernji izlazak u kojem možete pronaći trenutak za sebe i uživati u opuštenoj atmosferi uz vrhunsku jazz glazbu.

03.10.2016. 14:01:00
http://m.metro-portal.hr/matija-dedic-otvara-18-jazz-sezonu-u-saxu/100543/