objavljeno 09.08.2013. 12:32:00
NOVOSTI

Maslinar za kolovoz na svim kioscima

Kiša, koju u rujnu najavljuje prognostičar Maslinara, Lovro Kalin, dodatno će otežati plodove, pa se valja što bolje pripremimo za predstojeću berbu i preradu

Novi broj Maslinara
Novi broj Maslinara (Maslinar)

U novom broju časopisa Maslinar pročitajte izvješće iz svih krajeva maslinarske Hrvatske, ali i iz susjedne Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Italije o izvanrednom urodu, koji su donekle ublažili štetnici i vremenske nepogode, ali koji će po svemu sudeći u konačnici opet biti obilan.

Kiša, koju u rujnu najavljuje prognostičar Maslinara, Lovro Kalin, dodatno će otežati plodove, pa se valja što bolje pripremimo za predstojeću berbu i preradu.

Osim toga u ovome broju pročitajte i zanimljive tekstove o svrdlašu protiv kojega ćemo se u budućnosti očito morati uspješnije boriti, zatim sortnoj listi koja je nekako zapela i ne miče se unatoč istraživanjima i financijskim injekcijama ... a tu su i tekstovi o problemima pri kušanju ulja na natjecanjima, ali i o koktelima s maslinovim uljem...Kušajte jedan od njih i uživajte u ljetu koje još traje.

Ne zaboravite se pretplatiti na Maslinar,  i za samo devet kuna dobiti najnoviju kuharicu Meso s maslinovim uljem. 

09.08.2013. 12:32:00
http://m.metro-portal.hr/maslinar-za-kolovoz-na-svim-kioscima/79765/