objavljeno 05.05.2018. 12:01:00
COOL

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana

Luke je poslao čestitku
Luke je poslao čestitku (Arhiva)

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila je čestitku od ni više ni manje nego @HamillHimself-a, Marka Hamilla!

Mark Hamill je utjelovio među velikim brojem fanova omiljenog lika Lukea Skywalkera, a nedavno je dobio i zvijezdu na holivudskoj šetnici slavnih. Malo je reći da su članovi Star Wars Hrvatska bili presretni Markovom post-it čestitkom, a kao zahvalu su se ljubitelji ove svjetski poznate franšize i sami na sličan način fotografirali uz poruku Thanks Mark i objavili u komentaru Markove fotke na FB stranici Star Wars Hrvatska.

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana pa će se moći fotkati svi koji žele jer će sve fotke biti prikupljene i dostavljene Marku kao odgovor/zahvala za njegovu čestitku. Tko je želio Hamillu poslati svoju (pristojnu, molimo) fotku, sada ima priliku. Podsjećamo kratko i na program Star Wars dana, u nastavku:

Pozivamo Vas da najavite i dođete popratiti Star Wars dan (atraktivan za snimanje radi kostima) kojeg udruga Star Wars Hrvatska organizira 6.5. od 10-18 h na Ribnjaku i predstavite u svojim medijima.

Više informacija smo stavili na web i u objave na Facebook eventu.

Najzanimljivije za medije će biti okrugli stol Ženski likovi u Zvjezdanim ratovima i njihov utjecaj na društvo  u 13 h, radionice i igre (Izrada BB-8 droida u 11 h, izrada svjetlosnih mačeva u 12 h) te cosplay (reviju kostima) od 17:30 h u čijem žiriju će biti poznata kostimografkinja Iva Šimunović Lisak i poznati dizajner Zoran Aragović - BiteMyStyle.

05.05.2018. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/mark-hamill-cestitao-may-the-4th-udruzi-star-wars-fanova-u-hrvatskoj/111923/