objavljeno 06.11.2014. 15:24:00
MLJAC

Mali plac sada i tijekom tjedna u poslovnoj zoni na Zavrtnici

Uz Tavan u centru grada subotama, Mali plac izlazi u Katran srijedom, a dodatni termin tijekom tjedna i novi prostor predstavljaju iskorak u dosadašnjem konceptu Malog placa

Organske namirnice na dohvat ruke
Organske namirnice na dohvat ruke (Mali plac)

Tijekom studenog Mali plac će se održavati svake subote na već tradicionalnoj lokaciji, na Tavanu u Sinkovićevoj 8, uz jedan dodatni termin tijekom tjedna u novom prostoru. Tako će se, uz četiri subote zaredom na Tavanu (8., 15., 22. i 29. studenog), Mali plac održati i u srijedu, 19. studenog, na drugom katu prostorija Shock Show Industrije u dvorištu bivše Tvornice Katran, u poslovnoj zoni na Zavrtnici.

Mali plac After Work u Katranu, uz podršku ekipe Shock Show Industrije, okupit će brojne male lokalne proizvođače organske hrane, a Katranova vrata će biti otvorena od 15 do 20 sati svima koji vole i misle zdravo. Na stolovima vas čeka lokalno proizvedena hrana, a iza stolova mali proizvođači od kojih iz prve ruke možete doznati sve o njihovim proizvodima te procesu uzgoja i proizvodnje. Vikendima vas Mali plac očekuje uobičajeno na Tavanu, svake subote od 11 do 17 sati.

Dodatni termin tijekom tjedna i novi prostor predstavljaju iskorak u dosadašnjem konceptu Malog placa, ukazujući na sve istaknutiju potrebu projekta da postane što dostupniji većem broju ljudi i najavljujući njegovo daljnje razvijanje.

Na Malom placu možete pronaći mnogobrojne organske namirnice kao što su svježe voće i povrće, prirodni sokovi, med, proizvodi od industrijske konoplje i aronije, tjestenina s nojevim jajima, maslinovo i bučino ulje, prirodna kozmetika i drugo.

06.11.2014. 15:24:00
http://m.metro-portal.hr/mali-plac-sada-i-tijekom-tjedna-u-poslovnoj-zoni-na-zavrtnici/88254/