objavljeno 14.10.2014. 21:30:00
SAVJETI

Male tajne sretnih parova

Sretna veza i brak nisu jednostavan zadatak, jer se treba uskladiti na način koji će odgovarati i jednom i drugom partneru

Sreća se može izazvati
Sreća se može izazvati (Shutterstock)

Ljubav nije dovoljna za uspješan brak, pokazali su mnogi primjeri, jer uz nju moraju ići i sreća i zadovoljstvo odnosom koje je nekad lako izgubiti, a vrlo teško vratiti.

Zato sretni i uspješni parovi rade neke stvari koje ih stalno vraćaju na početak njihove veze, fazu najveće zaljubljenosti, kao što su primjerice fotografije s vjenčanja, putovanja ili druženja. Nađite neku uz koju vas vežu najdraže uspomene i postavite je na vidljivo mjesto.

>> Formula sretnog braka je jednostavna >>

Kad god osjetite da među vama bliskost polako blijedi, primjenite jednostavan recept - pustite film koji oboje volite i osjećaji će se vratiti. 

Stvaranje vlastitih tradicija jedna je od stvari koja učvršćuje svaki odnos, a to se ne mora nužno odnositi samo na rođendane i godišnjice hodanja i braka - nađite svoj dan i napravite neku sasvim svoju priču koja će se ponavljati svake godine.

>> Šest savjeta znanstvenika za sretan i uspješan brak >>

Svaki par ima par stvari oko kojih se nikada neće složiti, a ključ međusobnog razumijevanja je upravo slaganje oko neslaganja - otvoreni umovi dulje žive zajedno. Ako pritom i razgovarate o dugoročnim planovima, osjetit ćete veću povezanost.

Za kraj, jedan trik koji uvijek pali - štedite novac za zabavu. Ne mora biti velik, zabava ne mora biti spektakularna, jedino što je važno da ste posvećeni tom cilju i da je zabava po ukusu oba partnera.

14.10.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/male-tajne-sretnih-parova/87807/