objavljeno 31.08.2010. 08:25:00
HAK:

Magla u središnjoj Hrvatskoj, Paški most otvoren

Pojedine ceste bit će zatvorene za sav promet zbog radova ili razminiranja, javlja HAK

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)

Od 6,25 sati Paški most otvoren je za sve skupine vozila, a od 7 sati za sav promet otvorena je dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Posebno na dionicama autocesta: A1 od Zagreba do Karlovca i od tunela Mala Kapela do čvora Gospić, na A2 Zagreb-Macelj, od Maclja do Zaprešića, na A3 Bregana-Lipovac, od Bregane do Zagreba i od Ivanić Grada do Novske, te na A6 Rijeka-Zagreb, od tunela Tuhobić do čvora Bosiljevo 2.

Od 6,25 sati Paški most otvoren je za sve skupine vozila. Od 8 do 15 sati zbog razminiranja privremeno se zatvara državna cesta D37 Petrinja-Glina u naselju Župić. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Za sav je promet zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Za teretna vozila zatvorene su: D 34, Daruvar-Maslenjača, zbog klizišta i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo, zbog sanacije klizišta.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Na Zagrebačkoj obilaznici (A 4 i A 3), vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h između Kosnice i Buzina, u oba smjera, a na čvoru Popovec zbog radova je promet reguliran semaforima.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.(hina/metro-portal)

31.08.2010. 08:25:00
http://m.metro-portal.hr/magla-u-sredisnjoj-hrvatskoj-paski-most-otvoren/47064/