objavljeno 26.01.2017. 13:35:00
DOĐITE

Ljubav i romantika u Termama Tuhelj

Terme Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu čini je glatkom i čudesno mekanom

Valentinovo iz snova
Valentinovo iz snova (Terme Tuhelj)

Zašto bi ljubav bila samo jedan mjesec u godini?! Pokažimo je uvijek, na svakom koraku i u svim situacijama. Doživite posebne trenutke u hotelu Well**** uz romantičan paket koji uključuje romantičnu večeru u dvoje i poseban wellness menu u kojem ćete birati između relax masaže ili hamam rituala.

A za kraj, kao šlag na tortu, tu je poseban dodir vjetra najvećeg Svijeta sauna u kojem možete neograničeno uživati.

Otkrijte svoj afrodizijak... čokolada, jagode, školjke ili pak opuštanje u dvoje. Neka vrijeme bude podređeno samo vama. Osim romantičnih vikend paketa, razmazite se i pokojim wellness uživanjem u dvoje.

Bazeni za uživanje

Terme Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu čini je glatkom i čudesno mekanom. Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama uz whirlpool gdje posebno preporučuju „Čokoladne snove" uz čokoladnu kremu, koji će biti savršen peeling za vaše tijelo i tijelo vašeg partnera.

Ne smijemo zaboraviti ni čokoladni sauna program u Svijetu sauna nakon kojeg će vaša koža biti svilenkasto meka. Ako ste ljubitelj egzotičnih tretmana, odabrat ćete romantično putovanje putovima Sulejmana gdje ćete ostati oduševljeni hamam ritualom u privatnoj parnoj sauni, masažom sapunicom i opuštanjem u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.

Kao točka na i vašeg romantičnog opuštanja, neka ovoga puta bude a la carte restoran Dvorac Mihanović gdje ćete uz svjetlost svijeća, miris i okus odličnih specijaliteta i buke vrhunskih vina, doživjeti čudesno gastronomsko putovanje.

Nemojte zaboraviti da je ljubav u okusu, mirisu i dodiru. Doživite Terme Tuhelj.

Facebook fan page Termi Tuhelj

26.01.2017. 13:35:00
http://m.metro-portal.hr/ljubav-i-romantika-u-termama-tuhelj/102727/