objavljeno 30.04.2018. 12:01:00
NAJAVE

Living Room Sessions - Voland Le Mat i Auguste

Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada - u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu

Još jedan sjajan Living Room Session
Još jedan sjajan Living Room Session (Arhiva)

Za kraj svibnja, točnije 30., spremili smo vam još jednu epizodu besplatnog programa Living Room Sessions u kojem će vještine, emocije i znanja ukrstiti dvoje izuzetnih mladih glazbenika - Voland Le Mat i Gordana Marković (Auguste). Neka vam naša pozornica bude dnevni boravak!

Njegov „Svijet tišine" tjera vas da zaronite duboko u svoju nutrinu, kad kaže „Nije fer" spremno kimnete glavom i zaljuljate se u ritmu, a za njegov „Nigredo" ne treba vam prijevod - jednostavno ga osjećate. On je Voland Le Mat i svojim je „Faustopojkama" prije punih 9 godina osvojio uši svoje publike koja ga od tada vjerno prati na nastupima.

Momir Oljača, kantautor koji na potrebnoj distanci drži „đavla i ludu" trenutno ponovno aktivno radi na novom materijalu, a u narednim tjednima čut ćemo kako to zvuči kad „Ideš s njim". Spot je već snimljen.

Ona je Gordana Marković, polovica dua Auguste i kantautorica iz Zagreba, pjevačica u HRT-ovoj emisiji A-strana koja trenutno radi na svojim prvim solo pjesmama.

Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada - u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu. Usto mu je na pjesmi „Nigredo" otpjevala i prateće vokale pa ovo dvoje izvođača zapravo veže i više nego što je na prvi pogled vidljivo.

Kombinacija je provjerena, a kako to zvuči kada Momir i Gordana ukrste gitare možete poslušati na novom izdanje Living Room Sessiona. 

30.04.2018. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/living-room-sessions-voland-le-mat-i-auguste/111831/