objavljeno 10.06.2008. 22:13:32

Liv ostaje u braku, Madonna ne?

Glumica Liv Tyler ipak želi spasiti svoj brak, a pop-diva je unajmila odvjetnika

Madonna je već poduzela prve pravne korake, jer s Guyem nije potpisala predbračni ugovor
Madonna je već poduzela prve pravne korake, jer s Guyem nije potpisala predbračni ugovor

Hollywoodska glumica Liv Tyler medijima je priznala kako želi spasiti svoj brak sa britanskim rokerom Roystonom Langdonom, samo mjesec dana nakon što je par objavio da su odlučili okončati petogodišnji brak. Liv i Langdon odlučili su se razvesti zbog ‘nepomirljivih razlika’, no nakon mjesec dana odvojenog života, Liv se predomislila predloživši svom suprugu zajedničko putovanje za spas braka, javlja Index.hr.

No, iako to demantiraju, pop diva Madonna sve se češće pojavljuje u javnosti bez svog supruga, britanskog redatelja Guya Ritchieja. Britanski mediji izvijestili su kako je hladnokrvna Madonna upravo angažirala jednog od najoljih britanskih odvjetnika za rastave, Nicholasa Mostyna od kojega je navodno zatražila da njezinu brakorazvodnu parnicu provede u strogoj tajnosti.

Mostyn je bio odvjetnik Paulu McCartneyju, Earlu Spenceru i Rayju Parlouru, a pokazao se uspješnim u ‘očuvanju’ imovine rastavljenih bračnih partnera.

Novac popola?Samo u prošloj godini Madonna je zaradila 72 milijuna dolara, što je tek djelić njezinog bogatstva. S Guyem nije potpisala bračni ugovor, što znači da njezinom suprugu, razvedu li se, pripada polovica imovine. Zvijezda je stoga angažirala jednog od najboljih britanskih odvjetnika Micholasa Mostyna, specijalista za takve slučajeve. 

Naime, Forbes je procijenio kako je Madonna samo prošle godine zaradila 72 milijuna dolara, što je tek mali dio njezina ukupnog bogatstva što pjevačicu poprilično brine.

Madonna i Guy nisu potpisali predbračni ugovor, što bi značilo da će on razvodom od pjevačice dobiti polovicu njezinog bogatstva, što je jedan od razloga zašto je pjevačica unajmila najskupljeg i najboljeg odvjetnika za rješavanje problema. I sama je Madonna u nekoliko navrata otvoreno progovorila o problemima u braku te priznala kako je samo korak od rastave.

- Moj suprug nije ispao onakav kakvog sam ga ja u početku doživljavala i željela da bude.   (METRO)

10.06.2008. 22:13:32
http://m.metro-portal.hr/liv-ostaje-u-braku-madonna-ne/8431/