objavljeno 10.05.2017. 15:31:00
NAJAVE

Lika Kolorado i Igralom zaključuju lineup Zagreb Beer Festa

Zagreb Beer Fest održat će se od 19. do 21. svibnja, a osim sjajnih koncerata, publika će moći uživati u preko 100 vrsta najboljih piva

Lika Kolorado nastupa na Zagreb Beer Festu
Lika Kolorado nastupa na Zagreb Beer Festu (ZBF)

Glazbeni dio prvog Zagreb Beer Festa zaključuju odlični mladi bendovi Lika Kolorado i Igralom te će se na pozornici od 19. do 21. svibnja u zagrebačkom Parku dr. Franje Tuđmana pridružiti lineupu kojeg čine Jura Stublić & Film, My Baby, Kojoti, Kawasaki 3p, Desert Mountain Tribe, Artan Lili, M.O.R.T., Ogenj i Andrija.

Indie rockeri Lika Kolorado sve su aktivniji na sceni, a dosad su nastupali na nekoliko domaćih festivala. Prije nekoliko dana bend je objavio treći singl "Sigurno", nakon pjesama "Kralj" i "Smiješ zaurlat" koje je publika odlično prihvatila. Bend trenutačno radi na prvom studijskom albumu, a trude se odraditi i što više svirki. Lika Kolorado su: Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubnjevi).

Grupa Igralom nastala je 2015. godine u Nišu, a bend je poznat po miksu zapadnoafričkog bluesa i rock n' rolla. Debitantski album "Pogrešna poznanstva" snimili su krajem 2015. godine u studiju Roberta Telčera, nakon čega su krenuli na regionalnu turneju. Igralom su: Marko Tomović (bubanj), Maden Marjanović (gitara, prateći vokal) i Dimitrije Simović (bas gitara i glavni vokal).

Zagreb Beer Fest održat će se od 19. do 21. svibnja, a osim sjajnih koncerata, publika će moći uživati u preko 100 vrsta najboljih piva. Organizator festivala je Yem.

Piše: Đurđica Sarjanović
10.05.2017. 15:31:00
http://m.metro-portal.hr/lika-kolorado-i-igralom-zakljucuju-lineup-zagreb-beer-festa/104838/