objavljeno 13.06.2014. 14:26:04
SPEKTAKL

Letu Štuke snimaju prvi live album u Tvornici

Svi ljubitelji Ožujskog piva na koncertu Letu štuka će moći osvojiti ulaznice za INmusic festival

Letu Štuke snimaju live album
Letu Štuke snimaju live album (Arhiva)

Letu štuke će premijerno u zagrebačkoj Tvornici u subotu, 14. lipnja, izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti. Intimnija atmosfera ovog koncerta učinit će nastup legendarnog sarajevskog benda uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Unplugged nastupi u regiji će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album, ujedno i njihov prvi live album. Pogledajte kako je izgledao nastup u Mikser Houseu u Beogradu. Link: http://bit.ly/1oklbvD

Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex "Skroz").

Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom „Letu štuke" i hitovima „Mjesto za dvoje" , „Šutiš", „Minimalizam", te duet s Darkom Rundekom „Sunce". Nakon prvijenca slijedi uspješan nastavak, CD „Proteini i ugkljikohidrati" iz 2008. i singlovi „Tesla", „Paranoja", „Belladonna", „Psiho". Trilogiju zatvara album "Brojevi računa" i singlovi: "Brojevi računa", "U ovom svijetu" i "Dembelija. Nedavno su objavili i samostalni singl "Padaj".

Vođa benda Dino Šaran najavio je unplugged svirku: "Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata."

Svi ljubitelji Ožujskog piva na koncertu Letu štuka će moći osvojiti ulaznice za INmusic festival.

Ulaznice u pretprodaji su po cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna. Pretprodajna mjesta: Tvornica kulture, knjižara Rockmark i sva prodajna mjesta u sustavu Entrio i www.entrio.hr.

Unplugged koncert Letu Štuka medijski podržavaju Radio 101 i Muzika.hr

13.06.2014. 14:26:04
http://m.metro-portal.hr/letu-stuke-snimaju-prvi-live-album-u-tvornici/85593/