objavljeno 20.10.2014. 20:46:00
EHHH

Laži koje se ne opraštaju muškarcima

Laž je laž, bila ona bijela ili ne, neke ponekad i vrijedi oprostiti, ali ove svakako ne jer su uvod u još više laži i veće probleme

Kad ga ulovite, nemojte mu oprostiti
Kad ga ulovite, nemojte mu oprostiti (Shutterstock)

Muškarci lažu, ništa više od žena doduše, no njihove su laži na neki način malo egocentričnije i uvijek usmjerene na njihovu dobrobit, dok žene to rade za dobrobit obitelji i odnosa.

Stoga, ako znate da vas je prevario i kad ga suočite s tim on poriče, ne smijete oprostiti ni slučajno. Razlog je jednostavan - izgubit ćete povjerenje u njega i nikad ga više nećete vratiti, pa će veza biti teška patnja.

>> Što muškarci lažu ženama >>

Jednako tako, u slučaju da vam stalno tvrdi da se ne vidi ni ne čuje s bivšom, a vi pouzdano znate da to nije tako, trebate jako dobro razmisliti o nastavku vaše veze, jer ako nema ničega među njima, čemu laž?

>> Zbog čega lažu muškarci, a zbog čega žene >>

Vrlo slična priča je i s "prijateljicom" s kojom se često viđa. U slučaju da ste sigurni da je zna duže nego vas, vjerojatno nije ništa opasno. No, ako se pojavila u zadnje vrijeme ...

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Za kraj, situacija koja nije rijetka kod parova koji ne žive zajedno - netko ga je vidio u izlasku kad je on rekao da mu se ne ide nikamo i da želi ostati kod kuće. OK, u nekim situacijama ga netko od prijatelja stvarno može izvući van, no ako on tvrdi da to nije bio on ... oprosta ne bi trebalo biti.

20.10.2014. 20:46:00
http://m.metro-portal.hr/lazi-koje-se-ne-oprastaju-muskarcima/87927/